• Kuleri

Браун Ltd. е основана во 2011 година во Љубљана, Словенија. Како млада компанија, ние се фокусираме на нашите бизнис кон обновливи извори на енергија, кои претставуваат современа и цена-ефикасна алтернатива за фосилните горива.

Суштината на нашиот бизнис е центриран на топлински пумпи.

Топлинска пумпа е еко-пријателски начин на искористување на енергијата од природата, односно топлински пумпи се една од најпознатите ефективни и најздравото начини на користење на алтернативни извори на енергија.

Нашите топлински пумпи кои веќе се инсталирани може да се види на следниов линк-клик тука.