• Kuleri
On-off5
On-off4
On-off3
On-off2
On-off

on off pumpe

Цените на On / Off Контролирани топлински пумпи се наведени во табелата подолу од моделот:

СДР-075-B капацитет 9,57 kW -1600 €
СДР-100-Б капацитет 12,32 kW -2000 €
СДР-100-B-S капацитет 12,32 kW -2000 €
СДР-125-А-С капацитет 14,58 kW -2200 €
СДР-125-B-S капацитет 14,58 kW -2500 €
СДР-150-А-С капацитет 17,43 kW -2600 €
СДР-175-А-С капацитет 21,48 kW -2800 €
СДР-250-А-С капацитет 29kW -4100 €
СДР-300-А-С капацитет 35kW -4700 €

Забелешка: Прво две пумпи работат на еднофазен електрична енергија, додека други работат на три-фазен електрична енергија. Исто така е важно да се спомене дека со првите три модели, отворен единици се поставени хоризонтално, додека во останатите шест, на отворено единици се поставени вертикално.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>