• Kuleri

PageLines- odvojenobox.jpg

Санитарна топла вода топлинска пумпа со посебни единици, со капацитет од 2,7 kW и обемот на 150l е идеален за вашиот дом, бидејќи спасува електрична енергија 3-4 пати повеќе од редовните бојлери се користат во повеќето домаќинства.

карактеристики:

bojler tabela eng jpg

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>