• Kuleri

Топлински пумпи со алуминиумска обвивка:

BP-9A
Базен топлинска пумпа со алуминиумска обвивка.

Капацитет на греење 8,0 kW, гас R410a, моќ 220 ~ 240V/1Ph/50Hz

Малопродажната цена-1500 €

BP-13A
Базен топлинска пумпа со алуминиумска обвивка.

Капацитет на греење 13,7 kW, гас R410a, моќ 220 ~ 240V/1Ph/50Hz

Малопродажната цена-1700 €

BP-24A
Базен топлинска пумпа со алуминиумска обвивка.

Капацитет на греење 23,6 kW, гас R410a, со електронски експанзија вентил, моќ 220 ~ 240V/1Ph/50Hz

Малопродажната цена-2600 €

aluminijum bazenske jpg

(3) Греење: температура Отворен воздух ДБ / WB 15 ° C/12 ° C, произведено, ефективна температура на водата 26 ° C.
Греење: температура Отворен воздух ДБ / WB 24 ° C/20 ° C, произведено, ефективна температура на водата 26 ° C.
ДБ: 35 ° C, произведено, ефективна температура на водата 35 ° C.

Спецификациите се предмет на минимални промени.

Забелешка:
Со вклучен ДДВ малопродажната цена
Аванс од 30% од вкупниот износ е потребно
Време на испорака е 60 дена

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>