Санитарна топла вода топлинска пумпа “сè-во-едно”, со капацитет од 3,4 kW и обемот на 150l е идеален за вашиот дом, бидејќи спасува 3 или 4 пати повеќе електрична енергија од редовните бојлери се користат во повеќето домаќинства.

bojler tabela eng jpg

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>