• Kuleri

Базен топлинска пумпа сериски P се произведува во два модели. Првиот модел е пумпа BP- 13P со капацитет од 13kW , наменета за базени до максимум волумен на 60m3 ; вториот модел е BP – 19p со капацитет од 19kW , наменета за базени до максимум волумен на 80m3 .

Топлинска пумпа , сериски P , со посебен пластична обвивка :

BP- 13P
Базен топлинска пумпа со посебни пластична обвивка и нерѓосувачки челик дното плоча. Капацитет на греење 13.0kW , гас R410a , СИКА проток на вода прекинувач, моќ 220 ~ 240V/1Ph/50Hz .

Малопродажната цена – 1900 €

BP- 19p
Базен топлинска пумпа со посебни пластична обвивка и нерѓосувачки челик дното плоча. Капацитет на греење 19.0kw , гас R410a , СИКА проток на вода прекинувач, моќ 380 ~ 420V/3Ph/50Hz .

Малопродажната цена – 2700 €

Карактеристики на пумпи:

bazenske plastika jpg

( 1 ) Греење: температура Отворен воздух ДБ / WB 15 ° C/11 ° C, произведено, ефективна температура на водата 27 ° C.
( 2 ) Греење: температура Отворен воздух ДБ / WB 24 ° C/19 ° C, произведено, ефективна температура на водата 27 ° C.

Спецификациите се предмет на минимални промени.

Забелешка:
Со вклучен ДДВ малопродажната цена
Аванс од 30 % од вкупниот износ е потребно
Време на испорака е 60 дена

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>