• Kuleri

PageLines- b.bazenska26kW.jpg

БП-26M
Базен топлинска пумпа со метална обвивка.

Капацитет на греење 26,0 kW, гас R410a, СИКА проток на вода прекинувач, моќ 380 ~ 420V/3Ph/50Hz

Малопродажната цена-3700 €

Забелешка:
Со вклучен ДДВ малопродажната цена
Аванс од 30% од вкупниот износ е потребно
Време на испорака е 60 дена

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>