Sanitar pompë ngrohje të ujit të nxehtë “të gjitha-në-një”, me kapacitet prej 3.4 kW dhe volumin e 150L është ideale për shtëpinë tuaj, sepse ajo kursen 3 ose 4 herë më shumë energji elektrike se ngrohje të rregullt me ujë përdoret në shumicën e familjeve.

bojler tabela eng jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>