• Kuleri

Ngrohje pishinë pompë P serial është prodhuar në dy modele . Modeli i parë është pompë BP – 13P me një kapacitet prej 13kw , i projektuar për pishina deri në vëllimin maksimale prej 60m3 ; Modeli i dytë është i BP – 19P me kapacitet një nga 19kW , i projektuar për pishina deri në vëllimin maksimale prej 80m3 .

Pompë ngrohje , P serial , me zorrë plastike të veçantë :

BP – 13P
Pishinë pompë ngrohje me zorrë të veçantë plastike dhe çelik inox pjatë fund . 13.0kW Kapaciteti i ngrohjes , gazit R410A , SIKA kaloni rrjedha e ujit , të energjisë 220 ~ 240V/1Ph/50Hz .

Shitje me pakicë çmimi – 1900 €

BP – 19P
Pishinë pompë ngrohje me zorrë të veçantë plastike dhe çelik inox pjatë fund . 19.0kw Kapaciteti i ngrohjes , gazit R410A , SIKA kaloni rrjedha e ujit , të energjisë 380 ~ 420V/3Ph/50Hz .

Shitje me pakicë çmimi – 2700 €

Karakteristikat e pompave :

bazenske plastika jpg

( 1 ) Ngrohje : temperatura e ajrit të jashtëm DB / WB 15 ° C/11 ° C , prodhuar , temperatura e ujit në fuqi 27 ° C.
( 2 ) Ngrohje : temperatura e ajrit të jashtëm DB / WB 24 ° C/19 ° C , prodhuar , temperatura e ujit në fuqi 27 ° C.

Specifikimet janë subjekt i ndryshimeve minimale .

Shënim :
TVSH është e përfshirë në çmim të shitjes me pakicë
Depozitë e à ¨ 30% të shumës së përgjithshme është e nevojshme
Kohë i dorëzimit është 60 ditë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>