• Kuleri

Air- to- ujit pompat e ngrohjes për ngrohje shtesë e pishina noti janë shumë të thjeshtë dhe ekonomike me efikasitet të lartë , e cila vjen nga një fakt se ata janë përdorur në kohët kur temperatura e ajrit në natyrë është i lartë , zakonisht mbi 20 ° C. Ata janë më të lira se sa pompave rregullta ajër- ujë të ngrohjes , për shkak se ata përdorin instalime ekzistuese pishinë dhe pajisjeve , të tilla si një pishinë noti qarkullim pompë . Instalimi i këtij lloji të pompave është shumë e thjeshtë dhe nuk kërkon shumë punë e instalimit të integrojë atë në pajisjet e rregullt të mirëmbajtjes të pishinë . Për shkak të gjithë kësaj , por sidomos për shkak të çmimeve dhe efikasitetit , këto pompat e ngrohjes janë një zgjidhje shumë e mirë për ngrohje të lirë shtesë e pishina noti natyrë dhe zgjeruar përdorimin e tyre sezonale për 1-2 muaj para sezonit dhe 1-2 muaj pas fund të sezonit . Ata nuk zënë hapësirë ​​të madhe dhe nuk e shtrembërojnë pamjen e jashtme të kompleksit pishinë , dhe për këtë arsye ato janë përdorur në të gjitha situatat ku është e papërshtatshme për të përdorur një kolektor diellor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>